HEALTHY, FIT AND NEVER QUIT!

{tab Activităţi|red}

Activităţi de predare, învăţare, evaluare

{tab  Întâlniri de proiect|orange}

Kavala,Grecia Săptămâna 6-12 Noiembrie 2022

{tab Rezultate Obţinute|green}

Healthy 7- day Menu

Recipe 1

Recipe 2

Recipe 3

Vegan recipe

{tab Diseminare|blue}

http://www.ziarul-mara.ro/saptamana-europeana-a-mobilitatii-la-scoala-gimnaziala-zaharia-stancu-din-rosiorii-de-vede/

https://fb.watch/kQCsfaD0OK

{tab SELECȚIE|red}

Procedura selecţie la nivelul unităţii- Healthy fit and never quit

Anunţ proiect pentru elevi Healthy fit and never quit

Anunţ proiect profesori Healthy fit and never quit 1

{/tabs}

Descrierea proiectului

WhatsApp Image 2021 02 15 at 09.53.23 1

  Școala Gimnazială „Zaharia Stancu”, din Roşiori de Vede implementează Proiectul Erasmus+ ,, HEALTHY, FIT AND NEVER QUIT!”, având numărul de referință: : KA229-975FF1AA Deadline (Brussels Time) 2020-03-24.

Proiectul se desfășoară în perioada 01.09.2020 – 31.08.2022, este finanțat cu sprijinul Uniunii Europene, prin Programul Erasmus+ și se adresează elevilor ciclului gimnazial.

 

Parteneri în acest proiect sunt :

 

  • LEONARDO DA VINCI GESATMSCHULE HÜCKELHOVEN, GERMANIA;

  • ȘCOALA GIMNAZIALĂ „ZAHARIA STANCU”, ROȘIORI DE VEDE, ROMÂNIA;

  • ESCOLA BÉSICA E SECUNDRIA DA PONTA DO SOL, PORTUGALIA;

  • ISTITUTO COMPRENSIVO MAZZARINO ,ITALIA;

  • 7TH GYMNASIUM OF KAVALA, GRECIA;

  • EPLEFPA LOT ET GARONNE / FRANȚA.

 

Scopul acestui proiect Erasmus este de a-i face pe elevi să înțeleagă legătura strânsă dintre sport, spirit și alimentație sănătoasă și să le ofere posibilitatea de a-și găsi propriul mod de succes oferindu-le adolescenților posibilitatea de a reuși, de ai ajuta să obțină o încredere în sine mai puternică și să dezvolte strategii pentru a depăși dificultățile din viața lor.

Obiectivele concrete pe care dorim să le atingem în cadrul proiectului sunt ca elevii și familiile lor și, printre altele, cadrele didactice să învețe cum să pregătească mâncare sănătoasă pentru școală sau la școală. De asemenea, elevii ar trebui să afle despre pericolele zahărului în combinație cu grăsimile; este important ca toți participanții să înțeleagă legătura dintre minte și corp și să o poată folosi corect; ar trebui să dobândească abilități sportive și realizarea unor repere pentru a le putea implementa ulterior în viața lor.

Obiectivul nostru este ca elevii, cadrele didactice și toți ceilalți participanți să se străduiască pentru o viață lungă, sporindu-și activitatea fizică și permițându-le astfel să urmărească prevenirea bolilor. Nu în ultimul rând, psihicul sportiv ar trebui să-i învețe pe participanți cum să facă față înfrângerilor din viață.

Prin intermediul activităților care se vor desfășura în cadrul proiectului, elevii vor reuşi să lucreze mai uşor în echipă, să-şi dezvolte încrederea, spiritul de colaborare, să comunice mai uşor între ei, dar şi cu părinţii şi cadrele didactice.

Prin participarea la cel puțin o mobilitate, în cadrul acestui proiect European, va oferi elevilor posibilitatea de a-și dezvolta abilități de comunicare, o experiență unică, iar prin întâlnirile transnaționale și activitățile de învățare ale proiectului vor oferi elevilor posibilitatea de a comunica cu colegii lor din alte țări, pentru a experimenta diversitatea culturii europene.

 

Secretar, prof. Stîngă Liliana


Activităţi/Întâlniri de proiect
Rezultate Obţinute
Diseminare,

 

Informaţii Şcoală

Str. Carpați nr.71-73,
Roșiori de Vede, TELEORMAN,
Tel: +40 247 466 149