Acreditare 2022-2027

afis

Școala Gimnazială „Zaharia Stancu” din mun. Roșiori de Vede, Teleorman a obținut Acreditarea pentru proiecte Erasmus+

În urma evaluării aplicației depuse, Școala Gimnazială „Zaharia Stancu”, Roșiori de Vede, Teleorman a obținut Acreditarea pentru proiecte Erasmus+, în domeniul Educației școlare, pentru perioada 01.02.2022-31.12.2027. Acreditarea a fost conferită de Agenția Națională pentru Programe Comunitare în Domeniul Educației și Formării Profesionale.
Prezenta Acreditare în domeniul Educației școlare se referă la o serie de mobilități de învățare pentru personalul didactic de predare, în care profesorii vor urma cursuri de formare, necesare pentru îmbunătățirea competențelor de predare, dar și schimburi de experiență pentru elevi.
Obiectivele urmărite vizează creșterea numărului de cadre didactice ale școlii, care utilizează metode moderne de predare eficientă, creșterea numărului de cadre didactice, care își dezvoltă competențele digitale pentru integrarea eficientă a tehnologiei în curriculum, precum si ameliorarea relației elevi-părinți-școală prin prin implicarea claselor de elevi în activități extrașcolare și extracurriculare, menite să-i familiarizeze cu oferta de job-uri de pe piața muncii, în vederea orientării școlare și profesionale corecte și eficiente, asigurând egalitate de șanse tuturor elevilor noștri.
Achizițiile de învățare din această activitate internațională vor genera impact instituțional la nivelul elevilor și părinților acestora, ca beneficiari direcți ai procesului instructiv-educativ, precum și al profesorilor, prin perfecționare de înaltă calitate, la nivel european.

 acreditare erasmus 2022

Flux 1 curs formare Outdoor Learning

„Outdoor Learning”, finanțat prin Programul Erasmus+, furnizat de Utopia Art and Education Organization și desfășurat în perioada 15-19 august 2022

 

„Non formal for inclusion”, finanțat prin Programul Erasmus+, furnizat de Edu2Grou și Dominou, desfașurat în perioada 27-31 august 2022

Attachments:
Download this file (Erasmus+ continuă.pdf)Erasmus+ continuă.pdf[ ]2063 kB
Accesări: 208