ATELIERE FĂRĂ FRONTIERE

Descrierea proiectului
Activităţi/Întâlniri de proiect
Rezultate Obţinute
Diseminare,

Școala Gimnazială „Zaharia Stancu”, alături de la Asociația Ateliere Fără Frontiere, accesează un nou proiect de dotare a bazei materiale școlare. 

Noua eră digitală determină un alt tip de abordare a fenomenului educaţional prin intermediul tehnologiilor comunicării şi informaţiei. Educația de tip virtual, on-line, ne conduce la concluzia că există o perspectivă digitală de abordare a procesului de învăţământ, în condiţiile societăţilor actuale.

Încă de acum șase ani, prietenii de la Asociația Ateliere Fără Frontiere au înțeles nevoia școlii noastre de a asigura accesul la educația digitală a elevilor, dotând și utilând cu calculatoare și echipamentele necesare cabinetul de informatică al Școlii Gimnaziale „Zaharia Stancu”.

În acest început de an școlar, Școala Gimnazială „Zaharia Stancu”, este câștigătoarea unui nou apel de dotari, Asociația Ateliere Fără Frontiere asigurând o donație de alte 15 calculatoare sustenabile, care au funcționat în diferite companii, au fost recondiționate și vor asigura acces direct la educația digitală a elevilor noștri.

Astăzi, 30 septembrie 2020, calculatoarele au ajuns la școala noastră și au fost deja amplasate în cabinetul de informatică.

Mulțumim pentru oportunitate Asociației Ateliere Fără Frontiere.

 

Informaţii Şcoală

Str. Carpați nr.71-73,
Roșiori de Vede, TELEORMAN,
Tel: +40 247 466 149