Gradinita cu Program Normal nr.6

“Tot ceea ce n-avem de la naştere şi de care avem nevoie când suntem mari, ne este dat prin educaţie. Această educaţie ne vine de la natură, de la oameni sau de la lucruri.” Jean Jacques Rousseau

Gradinita cu Program Normal Nr. 6 Roșiorii de Vede este o grădiniță de încredere cu personal didactic titular, tânăr, calificat si cu inițiativă, care oferă copiilor servicii educationale de cea mai buna calitate. Bazandu-ne pe experiența echipei noastre in domeniul educatiei si avand ca scop pregătirea pentru viata a copilului, grădinița noastră ofera climat educațional motivant in cadrul caruia participarea copilor la activitățile instructiv-educative diverse conduce la formarea adultului de maine.

Sălile de grupa sunt spatioase, luminoase, amenajate conform cerintelor educaționale si grupuri sanitare renovate cu sprijinul școlii și al primăriei.

Spațiul gradinitei este foarte bine amenajat, astfel încât cei mici sa aibă un mediu de învățare stimulativ, creative si cu baza materiala atractiva.

Pe langa activitatile de zi cu zi, gradinita noastra desfasoara si numeroase activitati extracurriculare, dintre care amintim serbarile realizate la nivelul grupelor, activitati desfasurate cu parintii, parteneriate educationale cu elevii de la clasele primare, biserica sau pompierii, vizite la muzeu, activitati in cadrul saptamanii educatiei globale....

Spațiul de joaca exterior este generos, dispunând de un loc de joaca amenajat, unde copiii se pot bucura de activități recreative, benefice dezvoltării lor armonioase.

"Gradinita noastra are 4 grupe de copii cu urmatoarele cadre didactice:

1. prof. inv. prescolar Georgiana Elena Lazar

2. prof. inv. prescolar Oana Valentina Ciufu

3. prof. inv. prescolar Rodica Ramona Stefan

4.prof. inv. prescolar Elena Albu

Misiunea gradinitei este aceea de a deschide copiilor drumul catre success, prin formarea unei personalitati armonioase in concordanta cu evolutia si nevoile societatii, utilizand metode si mijloace modern educationale.
Pentru atingerea performantei in educarea copiilor, gradinita noastre isi propune o colaborare permanenta alaturi de parintii copiilor, comunitate si scoala.

Vă aşteptăm cu drag!

 

Informaţii Şcoală

Str. Carpați nr.71-73,
Roșiori de Vede, TELEORMAN,
Tel: +40 247 466 149